Rokfort Étterem Budapest

Zöldfűszeres csirkemell steak, epres rizottó, fekete olíva
Vörös tonhal, csicseri borsó
Vargánya krémleves, korianderes linzer tart, citromos feketeföld tea gombával
Új-Zélandi marhahátszín posírozott sárga paradicsommal
Vaddisznószűz répa textúrákkal, zöldövezetben
Spárgás felfújt, vesepecsenye
Préselt fogas, zsálya, sörcitrom
Póréhagyma köntösbe tekert zöldspárga, málnás espuma, gránátalmás cikória
Marhaszeletek vadasan, szalvétagombóccal
Libamáj zserbó, cékla bonbon pászkával
Korianderes linzer tart, citromos feketeföld tea gombával
Fogas és a csiga találkozása, pagoda karfiol színekben pompázva
Kesudiós szarvasgerinc, savanyított zöldségekkel (karfiol, répapüré, cukkini henger, kelbi
Fehérboros rizottó, rosé kacsamellel, tök variációkkal
Csokoládé inspiráció, a kávé és az alma 2.
Báránygerinc pisztáciával
Eggs Benedict
Császármorzsa trópusi gyümölcsökkel, rumos barackízzel
Esküvői gyümölcstál
Amerikai palacsinta fügével, mentás vanília sorbet-val
Célkla krémleves lime-os mascarpone-val, sonka ropogóssal